Domaći aromatizirani maslac s paprom i Dijon senfom, zamotan u papir i ukrašen grančicom ružmarina

Maslac s crnim paprom i dijon senfom

SASTOJCI 100 g slanog maslaca, omekšanog na sobnoj temperaturi Puno svježe mljevenog crnog papra 2 žličice Graham’s Dijon senfa UPUTE Pomiješaj sve sastojke dok se senf potpuno ne sjedini s

Zdjela začinjenih orašastih plodova – orasi, lješnjaci, indijski oraščići i drugi grickalice

Orašasti plodovi začinjeni Dijon senfom

SASTOJCI: 200 g mješavine orašastih plodova (ili po izboru) ½ do 1 žličica dimljene paprike (ovisno o ukusu) 1 žlica ulja od repice 1 žlica smeđeg šećera 1 žličica Graham’s

Kanapei s dimljenim lososom i umakom od hrena, posluženi na drvenoj dasci s kriškama limuna

Dimljeni losos s umakom od hrena

SASTOJCI: 225 g narezanog dimljenog lososa 1 kruh tradicionalnog irskog smeđeg soda kruha ili po želji Graham’s umaka od hrena Maslac (posoljen) 1 limun Svježe mljeveni crni papar po ukusu

Staklenka domaćeg umaka od brusnice i hrena, sličnog relishu, s malom žlicom na poklopcu

Umak od brusnice I hrena

SASTOJCI: 260 g brusnica Pola srednjeg luka, grubo nasjeckanog 100 g kiselog vrhnja ili grčkog jogurta 30 g šećera 2 žlice Graham’s umaka od hrena PRIPREMA: U sjeckalici usitnite brusnice