Opis
Tamna „bean to bar“ čokolada proizvedena od kakaa – MANA, posebne selekcije najfinijih kakao zrna iz regije Davao na Filipinima koja se smatra jednom od najboljih regija za uzgoj kakaa na svijetu. Čokolada fine kremaste teksture donosi dobro izbalansiran profil okusa suhog voća, ruma, karamele, malina, aronije i duhana. Ima srednje dugi aftertaste ugodne i blage citrusne gorčine.
Čuvati na suhom i tamnom mjestu pri temperaturi 16-20°C. Idealno poslužiti pri temperaturi 21-24°C.
Molimo imajte na umu da se podaci o proizvodu, poput sastojaka, nutritivnih vrijednosti i prikazanih slika na našoj web stranici, mogu razlikovati od stvarnog proizvoda. Ove varijacije mogu biti posljedica promjena pakiranja, a informacije o proizvodu mogu se razlikovati od serije do serije. Za točne i ažurirane informacije, slobodno nas kontaktirajte. Hvala na razumijevanju.






Recenzije
Još nema recenzija.